- Web sitesi
- sroloji.com
Merhaba!
Daha önceden slot değiştirme Query ile (Genellikle '' Kingwalley, Salt Post, Roc Mauntain, ve Samarkand) değiştirmiş olduğumuz mobların
daha sonra sadece bir kısmını (Örnek: sadece Roc Mountaindeki mobları değiştirmek) farklı moba dönüştürmek çok fazla uğraştırıcı oluyor.
forum geneline baktığım kadarıyla bu konu hakkında herhangi bir kısa yol göremedim ve yazmış olduğum bu Query'i sizlerle paylaşmak istedim.
Umarım işinize yarar
NOT: DATABASE YEDEĞİNİZİ MUTLAKA ALIN !
Daha önceden slot değiştirme Query ile (Genellikle '' Kingwalley, Salt Post, Roc Mauntain, ve Samarkand) değiştirmiş olduğumuz mobların
daha sonra sadece bir kısmını (Örnek: sadece Roc Mountaindeki mobları değiştirmek) farklı moba dönüştürmek çok fazla uğraştırıcı oluyor.
forum geneline baktığım kadarıyla bu konu hakkında herhangi bir kısa yol göremedim ve yazmış olduğum bu Query'i sizlerle paylaşmak istedim.
Umarım işinize yarar
NOT: DATABASE YEDEĞİNİZİ MUTLAKA ALIN !
SQL:
USE SRO_VT_SHARD
DECLARE @OldMobID INT = '14949' -- Eski Mob ID
DECLARE @NewMobID INT = '14970' -- Yeni Mob ID
DECLARE @RegionName varchar(128) = 'KingsValley' -- _RefRegion >>> 'ContinentName' sütunundaki bölgenin Adı
--****************** DOKUNMA ********************************* DOKUNMA ********************************************************|MarsEDIT|
UPDATE Tab_RefTactics SET dwObjID= @NewMobID Where dwObjID=@OldMobID and dwTacticsID
in (Select dwTacticsID FROM Tab_RefNest Where nRegionDBID in (select wRegionID From _RefRegion Where ContinentName in ( @RegionName )))
--****************** DOKUNMA ********************************* DOKUNMA ********************************************************|MarsEDIT|