Eternos Reborn | Cap 100 | CH ONLY | Job Based | 7 TEMMUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#1


Orijinal Website: News and Updates >> Eternos Online
Hesap Oluştur: Register >> Eternos Online
Eternos Client İndir: Download >> Eternos Online
Orijinal Facebook Sayfası: Eternos Reborn
Orijinal Discord Serverı: Join the Eternos Reborn Discord Server!



Beta Aşaması

Hazır olun, Beta aşaması 28.6.19, yani 28 Haziranda açılacak.
Oyun her şeyin sorunsuz,kusursuz ve bugsız çalıştığından emin olmamız için beta kalacak (belirsiz bir süre için). Oyunun her kısmının oyuncular/destekçiler tarafından test edildiğinden emin olduktan sonra beta aşaması sona erecek. Serverın beta aşamasındayken muhtemelen birkaç kere düzenlemeler ve patchler için check olacağını lütfen göz önünde bulundurun. Ek olarak serverdaki bugları rapor edip daha iyi bir hale getirmek için bize yardım eden oyunculara ödüller de olacak.


Büyük Açılış

İşte önemli kısım, 7.7.19 yani 7 Temmuzda açılacak olan Büyük Açılış.
Ama sıklıkla p-serverlar başarısız oluyor. Ancak başarısızlığın neden gerçekleştiğinin yorumlanması her zaman yanlış. Yapılacak en kolay şey bir geliştiriciyi seçerek başarısızlığı kişisel terimlerle açıklamak, fakat çoğu serverın başarısızlığı yönetici seviyesinde. Beta istatistiklerinden yararlanamazlar, yanlış personeller, güncellemelerin yavaş yayılması, kötü yatırım, kimse oyunculara veya onların şikayet ve görüşlerine dikkat etmez, personeller ve oyuncular arası iletişimsizlik ve daha fazlası!! Böylece biz tüm bu sebepleri ve diğerlerini düşündükten sonra tamamen hazırız ve biz başarısız olmayacağız.




Temel bilgiler:



Alchemy rate:



Mevcut şehirler:



HWID Limitli:



Server Bilgileri



Hoş geldin Mesajı:



AFK Balonları:


Başlangıç İtemleri


Oto ekipman dg1 - d9


Eski Pvp Cap


Yeni Kervan Yolları




Job Ödülleri



Yeni Job Suit


SealOf/Star/Moon/Sun
  • Seal Of Moon Samarkand + Baghdad'da bulunan moblardan düşer.
  • Seal Of Sun FGW'den veya coinlerle NPC'den
  • Seal Of Star mevcut değil.
  • Arena Coin CTF/BA/DW CAVE JOB UNIQUELERInden
  • Upgrade Coin Uniquelerden
  • Job Coin Job'dan, Trader/Hunter/Thief
  • Gold Coin goldla npcde / Özel uniquelerden drop

Arabian Uniques
  • arabian uniques Int-Str(KIDEMONAS , Thief boss , KARKADANN , LAUNATUNE, HARRISON , VENEFICA DEMON , KHULOOD )
Uniques area
2- Eklendi [5] Normal unique Int-Str(Tiger Girl , URUCHI , ISYUTARU , Demon Shaitan , Captain Ivy )
Normal yerlerinde
-Khulood Spawn yeri "Qin-Shi Tomb " (İçerde)
-KIDEMONAS Spawn yeri "Jangan Tomb" (İçerde&Dışarda)
-Karakadann Spawn yeri "Roc Mountain" (İçerde&Dışarda)
-Thief Boss Spawn yeri "Fertillity Temple"
-Harrison Spawn yeri "Karakoram"
-LAUNATUNE Spawn yeri "Grassland Road"
-VENEFICADEMON Spawn yeri "Mysterious Death Desert" (İçerde)
NOT: Arabian uniqueleri 2 saatte bir spawn olmaktadır.
Flame FGW
Survival Pvp Bölgesi
Değişimler !!!

  • Light speed %110 olarak değiştirildi

  • God piercing force %20 mag damage

  • Snow Shield 280 INT



  • light & cold inbu eşit fire inbu
  • Debuff force 45%e düşürüldü
  • Tüm bufflar 7 günlük

PVP'yi birazcık daha sert yapmak için Vigoru 18%'e düşürüldü.


Donwhang'a Upgrade, Job, Gold, Arena Coinler ve Silk ile birçok mükemmel Item alabileceğiniz Özel NPCler ekledik




Item Mall

Scrolllar

  • Change Name Scroll, NPC Scroll marketten silk ile alabilirsiniz

  • Guild Penalty Scroll, NPC Scroll marketten alabilir veya special uniquelerden elde edebilirsiniz

  • Job Penalty Scroll, NPC Scroll marketten alabilir veya special uniquelerden elde edebilirsiniz

  • Magic Stones raffle, NPC Special marketten alabilir veya special uniquelerden elde edebilirsiniz

  • Attribute stones raffle, NPC Special marketten alabilir veya special uniquelerden elde edebilirsiniz

  • Silk Scroll raffle, NPC Special marketten alabilir veya special uniquelerden elde edebilirsiniz

  • Başlangıç itemleriden aldığınız mastery pointlerle herhangi bir banka arkasında flag masteryden 10 mastery passive ekleyebilirsiniz

  • Premium Remove Scroll

  • Avatar Dress Remove Scroll

  • Attach Remove Scroll

  • Hat Remove Scroll

  • Silk Scroll

  • Skill Reset Scroll

  • Stat Reset Scroll

  • Gold Coin, NPC Special marketten tanesi 1B olmak üzere gold ile alabilirsiniz

  • Job Coin, Job ile elde edebilirsiniz

  • Upgrade Coin, Uniquelerden elde edebilirsiniz

Ultra de-buff

  • Ultra de-buff collection 1: Sleep probability 65% 3.0 saniye & Disease probability 65% 20.0 saniye.

  • Ultra de-buff collection 1: Bleed probability 25% 10.0 saniye, Decay probability 50% 5.0 saniye & Weaken probability 25% 10.0 saniye.

  • Ultra Impotent: Impotent Probability 50%, 5.0 saniye.

  • Ultra Division: Division Porbability 50%, 5.0 saniye.

  • Numbness Stun: Stun probability 25%, 2.0 saniye.

  • Force Of Fire: 20% Physical & Magical pet damage increase. Burn Probability 25%.

  • Force Of Cold: 20% Physical & Magical pet damage increase. Freezing Probability 5% & Frostbite Probability 25%

  • Force Of Lightning: 20% Physical & Magical pet damage increase. Electric shockProbability 20%.

Weapon & Shield Effect Scroll

Special Skill


Switch Scroll

  • Bow Switch Scroll

  • Glaive Switch Scroll

  • Spear Switch Scroll

  • Sword Switch Scroll

  • Blade Switch Scroll


Premium düzenlemesi

  • ...


Honor Buff
  • Honor çalışıyor {bankadan akademi açmak zorundasınız] job ödülünden puan alacaksınız her trader-hunter-thief 1 puan alacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...